Events

eSport Messe Sønderborg 2018

eSport Messe Sønderborg 2018

Sønderborg er vært for Sydjyllands største eSport-messe, når den løber af stablen 21. april på Business College Syd. Messen har spændende oplevelser for børn, unge og voksne, og uanset om man er dedikeret gamer, i familie med en der er går op i computerspil, eller bare er nysgerrig på hvad eSport er, så er der masser af aktiviteter at deltage i.

Idemanden bag messen er eSport-koordinator på Det Blå Gymnasium i Sønderborg, Rasmus Hvass-Raun, som har erfaring med lignende events andre steder i landet, og det arrangeres i samarbejde Sønderborg eSport klub og andre sydjyske eSports-aktører.

”Esport er rykket fra teenageværelserne og ind i sportsklubber og de store arenaer og vokser helt enormt i disse år. Men for mange er eSport stadig et ukendt begreb, selvom at børnene eller manden måske spiller og ser eSport. Messen samler eSport-entusiaster til en kæmpe fejring af sporten, og inviterer deres familie og venner til at opleve det hele sammen med dem”, fortæller Rasmus Hvass-Raun.

Messen får en helt særlig gæst nemlig Jakob ”Troldspejlet” Stegelmann, som kommer og holder et underholdende foredrag om sin livslange passion for computerspil.

På messen kan man også møde professionelle fra gamer-miljøet, som man kan få et par gode råd af eller udfordre til kamp i en af de mange gaming-lounges, bl.a. Jacob ”Pimp” Winneche, CS:GO kommentator på DR3 og kendt fra tv-programmet ”Tæv din teenager” om fem forældre, der skal undersøge om de kan tæve deres teenagere i CS:GO.  Forældrene fra "Tæv din teenager" deltager også med en stand.

Man kan også opleve stemningen ved en live CS:GO-turnering, når finalerne i Det Blå Gymnasiums college-turnering afvikles på scenen i den store sal.

Hele dagen afholdes der drop-in turneringer, hvor de besøgende kan dyste i bl.a. FIFA, CS:GO og Heartstone, Rocket-league og League of Legends. På messen er også mange stande, hvor man bl.a. kan høre om mulighederne for at kombinere sin passion for eSport med sin uddannelse, og om hvorfor en sund og aktiv livsstil er vigtig, hvis man vil være dygtig i eSport.

Alle er meget velkomne til at kigge forbi og der er gratis adgang. Del gerne med jeres netværk:

https://www.facebook.com/events/275834302952473/