Events
Skift spor fra studenterhue til elevplads

Skift spor fra studenterhue til elevplads

17 elever har i juni gennemført EUD Student på Business College Syd og heraf har 14 allerede fået en elevplads inden for kontor, butik eller handel.

”EUD Student er et rigtig godt tilbud til de unge mennesker, der af en eller anden grund ikke ønsker at gå i gang med en videregående uddannelse. Eleverne kommer hurtigt videre med elevplads og senere arbejde i en virksomhed, hvor mulighederne for at gøre karriere er mange", udtaler uddannelseschef Lars Boes Jørgensen

Med en EUD Student kan man hurtigt komme ud i det ”virkelige” liv og blive elev i en butik, på kontor eller inden for handel i en virksomhed.

2 elever fortæller om deres forløb fra EUD student til elevplads:

Sophie, 21 år, HHX-student
Jeg interesserer mig meget for tøj og mode og kan godt lide at yde en god service, derfor glæder jeg mig til at skulle begynde på min praktikplads hos Jutta Sko, hvor jeg kan kombinere det hele. Jeg drømmer om at blive leder i en butik og måske blive kørende sælger på et tidspunkt.

Mette, 25 år, HHX-student og ergoterapeut
Jeg fik lyst til at prøve noget andet og har derfor søgt og fået en praktikplads hos Landbrugsstyrelsen. Det er et krav til uddannelsen, at jeg gennemfører 5 uger med uddannelsesspecifikke fag før jeg begynder hos Landbrugsstyrelsen. Det har været super at få genopfrisket nogle færdigheder inden jeg for alvor begynder på en ny uddannelse.

Kontakt Lise-Lotte og hør mere om forløbet på mail lh@bcsyd.dk eller tlf. 7342 5512.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet


* skal udfyldes