Kursus- & Kompetencecenter

Ledelse og HR

Udvikling gennem lederuddannelse er med til at sikre, at du er rustet til de krav, der stilles til dig som leder – nu og i fremtiden.

IT

Kan du klare dig digitalt - i fremtiden? Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med kurser tilpasset netop dine behov i bl.a. tekstbehandling og regneark, e-mail, internet, billedbehandling og webdesign. 

Økonomi og Regnskab

Få styr på pengene og forretningen.

Autobranchen

På Business College Syd i Mommark uddannes årligt omkring 200 medarbejdere fra bilbranchen og uddannelserne spænder lige fra elev til chef.

Administration og Service

Fremtidens udfordringer kræver nye administrative kompetencer. Vores udvalg af kurser er skræddersyet de udfordringer, som du står overfor. 

Er du ledig?

Så har du mange muligheder for opkvalificering. Vi står klar til at give dig individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

Salg og Markedsføring

Styrk din virksomhed gennem træning og kompetenceudvikling af dine salgs- og markedsførings-skills.

Teambuilding

Ved at lære med kroppen har I en god mulighed for at få teorien ind under huden, og når vi leger og griner sammen, får vi nogle aha-oplevelser.

For virksomheder og brancher

Hos os får du skræddersyede kurser, der skaber en mærkbar værdi og forandring for din virksomhed.

Om Mommark

Alt det praktiske om Mommark - forplejning, overnatning, aktiviteter, faciliteter og meget mere. Har kan du også møde vores undervisere.