For dig i job

Måske er du videbegærlig og ønsker at få opdateret din viden om dit felt? Måske har din arbejdsgiver brug for, at du udvikler nye kompetencer? Måske vil du klædes godt på til nye udfordringer i dit job? Eller måske er du på udkig efter en helt anden karrierevej og på vej mod et brancheskift?

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så hjælper vi dig godt videre.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af intensive, målrettede kurser og længere, sammensatte efteruddannelsesforløb. Vi har mange års solid erfaring med at opkvalificere medarbejdere inden for IT, ledelse, sprog, salg, økonomi, teamsamarbejde, LEAN, kvalitetsoptimering og kommunikation.

Konkret viden og værktøjer

På vores kurser får du formidlet konkret viden og brugbare værktøjer på en let anvendelig og levende måde, som du kan bruge direkte i dit job. Vores kurser tager som udgangspunkt afsæt i din egen jobsituation og er knyttet til realistiske jobsituationer.

Vores hensigt er at give dig ny viden og brugbare værktøjer, så du kan vende tilbage til jobbet med forøget arbejdsglæde og ny motivation, der bringer dine gode vaner i spil.

Ret til efteruddannelse

Brug din ret til efteruddannelse og bliv bedre til dit job – det er aldrig for sent at lære noget nyt.

Overenskomstansatte i det private har ret til mellem én og to ugers efteruddannelse i arbejdstiden om året. Det er gratis, med løntabsgodtgørelse, og du kan selv vælge den uddannelse, du har brug for. Derfor hedder det selvvalgt uddannelse.

Der er endvidere flere muligheder for økonomisk tilskud ved brug af kompetencefonde og omstillingsfonden. Yderligere er der mulighed for at få økonomiske tilskud i SVU-ordningen og VEU- ordningen. Kontakt os og lad os inspirere dig til, hvordan du kan få betalt din uddannelse. Du kan også tjekke din overenskomst, eller kontakte din tillidsmand eller fagforening.

Hvilke udgifter kan du søge om at få dækket?

Du vil ofte kunne få dækket:

  • 85-100 % af din løn under selvvalgt uddannelse
  • udgifter til kursusgebyr
  • udgifter til kursusmaterialer
  • transportudgifter til og fra kursussted
  • udgifter til ophold ved internatkurser


Brug os som sparringspartner

Vi står altid klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt udvikler dine kompetencer.

Kontakt os, book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Find det kursus der passer til dig

Korte IT-kurser i fx Word, Excel og Outlook
Varighed: Start i morgen, sammensæt korte eller længere forløb
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af IT-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Vi tilbyder kurser alle dage alle uger.

Korte økonomi-kurser
Varighed: 1-2 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af økonomi-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

18.02.2020
Kommunikation som ledelsesværktøj
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at lytte, spørge, præsentere og afholde møder. På dette modul lærer du, hvordan kommunikation kan anvendes som et ledelsesværktøj. Modul 2 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

17.03.2020
Håndtering af konflikter og vanskelige samtaler
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Formålet med dette modul er, at du lærer at tackle konflikter og svære samtaler. Modul 3 på Grundlæggende Ledelse (GLU).

01.04.2020
Praktisk projektledelse
Varighed: 7 dage - 3 moduler af 2-3 dages varighed
Mommark Handelskostskole
01.04.2020
Projektledelse
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Du lærer at omsætte projektideer til praktisk gennemførlige projekter, du kan medvirke i udarbejdelsen af handlingsplaner for projektets faser samt aktivitets- og ressourceoversigt mm.Modul 1 uddannelsesforløbet Projektledelse

21.04.2020
Situationsbestemt ledelse
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at motivere dine medarbejdere på baggrund af situationsbestemt ledelse. Modul 4 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

04.05.2020
Ledelse af forandringsprocesser
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Du lærer at omsætte projektideer til praktisk gennemførlige projekter, du kan medvirke i udarbejdelsen af handlingsplaner for projektets faser samt aktivitets- og ressourceoversigt mm.Modul 2 uddannelsesforløbet Projektleder.

26.05.2020
Forandrings- og innovationsledelse
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

På dette afsluttende modul fremlægger du din gennemgående case, og i den forbindelse samler vi op på alle de emner, vi har været igennem i løbet af de fire foregående moduler. Modul 5 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

02.06.2020
Ledelse af teams/produktionsgrupper
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Du lærer at omsætte projektideer til praktisk gennemførlige projekter, du kan medvirke i udarbejdelsen af handlingsplaner for projektets faser samt aktivitets- og ressourceoversigt mm.Modul 3 uddannelsesforløbet Projektleder

Fandt du ikke hvad du søgte
eller har du brug for vejledning?

Brian Kaslund
Uddannelseskonsulent
Tlf. 4020 7867
bka@bcsyd.dk