For dig i job

Måske er du videbegærlig og ønsker at få opdateret din viden om dit felt? Måske har din arbejdsgiver brug for, at du udvikler nye kompetencer? Måske vil du klædes godt på til nye udfordringer i dit job? Eller måske er du på udkig efter en helt anden karrierevej og på vej mod et brancheskift?

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så hjælper vi dig godt videre.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af intensive, målrettede kurser og længere, sammensatte efteruddannelsesforløb. Vi har mange års solid erfaring med at opkvalificere medarbejdere inden for IT, ledelse, sprog, salg, økonomi, teamsamarbejde, LEAN, kvalitetsoptimering og kommunikation.

Konkret viden og værktøjer

På vores kurser får du formidlet konkret viden og brugbare værktøjer på en let anvendelig og levende måde, som du kan bruge direkte i dit job. Vores kurser tager som udgangspunkt afsæt i din egen jobsituation og er knyttet til realistiske jobsituationer.

Vores hensigt er at give dig ny viden og brugbare værktøjer, så du kan vende tilbage til jobbet med forøget arbejdsglæde og ny motivation, der bringer dine gode vaner i spil.

Ret til efteruddannelse

Brug din ret til efteruddannelse og bliv bedre til dit job – det er aldrig for sent at lære noget nyt.

Overenskomstansatte i det private har ret til mellem én og to ugers efteruddannelse i arbejdstiden om året. Det er gratis, med løntabsgodtgørelse, og du kan selv vælge den uddannelse, du har brug for. Derfor hedder det selvvalgt uddannelse.

Der er endvidere flere muligheder for økonomisk tilskud ved brug af kompetencefonde og omstillingsfonden. Yderligere er der mulighed for at få økonomiske tilskud i SVU-ordningen og VEU- ordningen. Kontakt os og lad os inspirere dig til, hvordan du kan få betalt din uddannelse. Du kan også tjekke din overenskomst, eller kontakte din tillidsmand eller fagforening.

Hvilke udgifter kan du søge om at få dækket?

Du vil ofte kunne få dækket:

  • 85-100 % af din løn under selvvalgt uddannelse
  • udgifter til kursusgebyr
  • udgifter til kursusmaterialer
  • transportudgifter til og fra kursussted
  • udgifter til ophold ved internatkurser


Brug os som sparringspartner

Vi står altid klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt udvikler dine kompetencer.

Kontakt os, book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Find det kursus der passer til dig

Korte økonomi-kurser
Varighed: 1-5 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af økonomi-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

Korte IT-kurser i fx Word, Excel og Outlook
Varighed: 1-5 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af IT-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

28.01.2019
Grundlæggende økonomi
Varighed: 30 dage
Business College Syd, Sønderborg

Du lærer noget om konti, grundlæggende bogføringsregler og momsafregning – i det hele taget det at bogføre. Du kommer omkring alle dagligdagens opgaver i et bogholderi.

04.02.2019
Kommunikation som ledelsesværktøj
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at lytte, spørge, præsentere og afholde møder. På dette modul lærer du, hvordan kommunikation kan anvendes som et ledelsesværktøj. Modul 2 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

06.02.2019
Kommunikation og Lean
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Du får kendskab til det assertive sprog og aktiv lytning som er vigtige redskaber i enhver situation med samarbejdspartnere m.fl. Du får mulighed for at gennemgå en leanproces, som skal medvirke til værdiskabelse. Modul 1 af Administrativ Koordinator

04.03.2019
Håndtering af konflikter og vanskelige samtaler
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Formålet med dette modul er, at du lærer at tackle konflikter og svære samtaler. Modul 3 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

06.03.2019
Arbejdsplanlægning
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Har du også meget travlt på arbejdet? Få gode tips og ideer til at effektivisere din arbejdsdag. Modul 2 på Administrativ Koordinator.

02.04.2019
Mødeplanlægning
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær om alle mødeplanlægningens faser fra forberedelse til efterbehandling. Du får kendskab til mødekultur, møderoller og hvordan mødeledelse har indflydelse på, om vi får det rette udbytte i den konkrete situation. Modul 3 i Administrativ Koordinator

08.04.2019
Situationsbestemt ledelse
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at motivere dine medarbejdere på baggrund af situationsbestemt ledelse. Modul 4 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

24.04.2019
Forandringsprocesser
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Organisationen er i konstant forandring. Hvad sker der med os, når vi bliver mødt med krav om forbedringer? Du bliver klogere på dig selv, din personprofil og din kollegas. Modul 4 i Administrativ Koordinator.

Fandt du ikke hvad du søgte
eller har du brug for vejledning?

Lotte Mostrøm Frandsen
Uddannelseskonsulent
Tlf. 7340 7976
lof@bcsyd.dk

Birthe Hansen
Kursussekretær
Tlf. 7340 7965
bha@bcsyd.dk