Skræddersyede kurser til virksomheder og brancher

På Business College Syds kursuscenter i Mommark finder du kurser, der skaber en mærkbar værdi og forandring for din virksomhed.

Uanset om din virksomhed er offentlig eller privat og hvor I landet den ligger, har Business College Syds kursuscenter i Mommark kurser, som passer til dit behov.Vi har stor erfaring med at udvikle kurser både for og i samarbejde med alle typer virksomheder, uanset størrelse og branche.

Vi har et bredt udvalg af kurser og uddannelsesforløb inden for bl.a. IT, ledelse, sprog, salg, økonomi, kommunikation, administration og service. Mange af dem er AMU-godkendte forløb, hvor der er tilskud og VEU-godtgørelse.

Vi gør os altid umage med - i tæt dialog med kunden - at udvikle kurser og uddannelsesforløb, som skaber en mærkbar værdi og forandring for virksomheden. Når det er oplagt og muligt, integrerer vi relevante problemstillinger fra virksomhedens egen hverdag. Ud fra et godt kendskab til specifikke ønsker og mål skaber vi inspirerende og lærerige kurser og efteruddannelsesforløb, som sætter spor. Spor som deltagerne også mærker, når de er tilbage på arbejde igen - naturligvis i form af nye viden og brugbare værktøjer, men også i form af forøget arbejdsglæde og ny motivation.

Samarbejdspartnere

- SPORTMASTER
- Aldi
- JYSK
- Sønderborg Kommune
- Autobranchens aktører

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede, virksomhedstilpassede forløb inden for alle vores kompetenceområder.

Vores professionelle konsulenter på Business College Syds kursus og kompetencecenter i Mommark arbejder sammen med en række virksomheder og organisationer om at tilbyde kurser og uddannelsesforløb, der imødekommer netop de behov, den enkelte kunde eller virksomhed har.

Uanset branche, behov og ambitionsniveau giver vi gerne vores bud på, hvordan vi kan tilrettelægge en skræddersyet løsning optimalt i forhold til din virksomheds ønsker og behov.

Undervisningen kan foregå lige når det passer jer bedst - og både hos os eller hos jer.

Gratis konsulentbesøg

I dag kan det være svært at få klarhed over de mange muligheder der er, når det gælder efter- og videreuddannelse. Vi ved også, at det kan være svært at gennemskue det store kursusudvalg, reglerne for tilskud, tilmelding osv.

Kursus og Kompetencecenteret vil vi meget gerne guide jeres virksomhed professionelt igennem hele processen og hjælpe jer med at finde den bedste og mest optimale løsning.Vi står altid parat med rådgivning om vores kurser og efteruddannelsesmuligheder. Vi har også et indgående kendskab til de administrative og økonomiske aspekter ved voksen- og efteruddannelse som vi gerne giver videre.

Lad vores konsulenter hjælpe jer med f.eks. at sammensætte et kursusforløb efter jeres behov, bidrage til behovsafklaring, udarbejde uddannelsesplan og sørge for at den optimale finansieringsordning kommer på plads.

Både enkeltpersoner og virksomheder er meget velkomne til at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores kompetente konsulenter.


Onlinekurser

Business College Syds kursuscenter på Mommark Handelskostskole tilbyder en lang række kurser som online undervisning.

Det vil sige, at du kan tage kurset hjemme – på din egen computer – med en dygtig underviser på den anden side af skærmen.

Vi tilbyder en lang række kurser af forskellig varighed og som kan sammensættes på forskellige måder fx projektledelse, salg, skriftlig kommunikation, logistik, produkt og kundevejledning og it-kurser bl.a. word, excel og powerpoint.


Fandt du ikke hvad du søgte
eller har du brug for vejledning?

Brian Kaslund
Uddannelseskonsulent
Tlf. 4020 7867
bka@bcsyd.dk

Karen Clausen
Kursussekretær
Tlf. 6021 3998
kac@bcsyd.dk

Grethe M. Roager
Kursussekretær
Tlf. 5250 2487
gmr@bcsyd.dk

Mette Riis
Kursussekretær
Tlf. 6065 0385
mbr@bcsyd.dk