Korte IT-kurser i fx Word, Excel og Outlook
Varighed: Start i morgen, sammensæt korte eller længere forløb
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af IT-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Vi tilbyder kurser alle dage alle uger.

Korte økonomi-kurser
Varighed: 1-2 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af økonomi-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

19.08.2019
Det personlige lederskab
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Få indsigt i dig selv som leder - formålet med modulet er at give dig en grundig introduktion til ledelse. Modul 1 på Grundlæggende Ledelse (GLU).

19.08.2019
Den Grundlæggende Lederuddannelse
Varighed: 13 dage - 5 moduler af 2-3 dages varighed
Mommark Handelskostskole

Med uddannelsen Den Grundlæggende Lederuddannelse får du en række ledelsesværktøjer som konflikthåndtering, situationsbestemt ledelse og forandringsledelse. Uddannelsen er bygget op om 5 moduler af 2-3 dages varighed.

19.08.2019
Grundlæggende økonomi
Varighed: 30 dage
Business College Syd, Sønderborg

Du lærer noget om konti, grundlæggende bogføringsregler og momsafregning – i det hele taget det at bogføre. Du kommer omkring alle dagligdagens opgaver i et bogholderi.

27.08.2019
Forandringsledelse
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Du vil kunne diagnosticere, organisere og strukturere problembehandlingsprocesser og lede dynamiske processer på det operationelle niveau efter dette kursus. Modul 5 i uddannelsesforløbet Videregående lederuddannelse.

27.08.2019
Projektkoordinering og ledelse / PA
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

På dette modul beskæftiger vi os med projektdeltagernes roller, motivation og samspil i en projektorganisation og har fokus på kommunikation med projektets interessenter.Modul 1 på PA/Direktionssekretær

27.08.2019
PA/Direktionssekretær
Varighed: 11 dage med 4 moduler af 2-3 dages varighed
Mommark Handelskostskole

Direktionen har brug for "en højre hånd" til forskellige funktioner i små og større virksomheder - såvel private som offentlige. Du kommer til at arbejde med præsentationer til ledelses- og kundemøder.

09.09.2019
Kommunikation som ledelsesværktøj
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at lytte, spørge, præsentere og afholde møder. På dette modul lærer du, hvordan kommunikation kan anvendes som et ledelsesværktøj. Modul 2 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

24.09.2019
Lean i administrative funktioner
Varighed: 1 dag
Mommark Handelskostskole

Du får en basal viden om lean-værktøjer og kan vurdere betydningen af at iværksætte lean-processer i egne administrative arbejdsfunktioner. Modul 6 i uddannelsesforløbet Videregående lederuddannelse.

Fandt du ikke det du søgte
eller har du brug for vejledning?

Mette Boysen Riis
mbr@bcsyd.dk
Tlf. 73407915

Jane Teichert
jat@bcsyd.dk
Tlf. 73407911

Birthe Hansen
bha@bcsyd.dk
Tlf. 73407965