Korte økonomi-kurser
Varighed: 1-5 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af økonomi-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

Korte IT-kurser i fx Word, Excel og Outlook
Varighed: 1-5 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af IT-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

Grafisk facilitering
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær af kommunikere klart og tydeligt til møder og foredrag, i undervisning m.m. Du behøver ikke have særlige tegnefærdigheder. Med de anvendte teknikker kan alle være med, og du opnår et mærkbart løft af din visuelle formåen.

28.01.2019
Grundlæggende økonomi
Varighed: 30 dage
Business College Syd, Sønderborg

Du lærer noget om konti, grundlæggende bogføringsregler og momsafregning – i det hele taget det at bogføre. Du kommer omkring alle dagligdagens opgaver i et bogholderi.

04.02.2019
Kommunikation som ledelsesværktøj
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at lytte, spørge, præsentere og afholde møder. På dette modul lærer du, hvordan kommunikation kan anvendes som et ledelsesværktøj. Modul 2 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

06.02.2019
Kommunikation og Lean
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Du får kendskab til det assertive sprog og aktiv lytning som er vigtige redskaber i enhver situation med samarbejdspartnere m.fl. Du får mulighed for at gennemgå en leanproces, som skal medvirke til værdiskabelse. Modul 1 af Administrativ Koordinator

06.02.2019
Administrativ Koordinator
Varighed: 14 dage fordelt på 6 moduler af 2-3 dages varighed
Mommark Handelskostskole

Du binder organisationen sammen. Arbejdet som koordinator i enten det offentlige eller private kræver, at du har fokus på kvalitet og udvikling, samt at du tager ansvar for optimering af virksomhedens arbejdsgange. Det har vi fokus i 6 moduler.

20.02.2019
Projektdeltageren
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Hvordan opbygges et projekt, hvilke elementer indgår, og hvor har du dine styrker ved at deltage i diverse projekter. Modul 4 i uddannelsesforløbet Videregående lederuddannelse.

25.02.2019
Salgsmødet lll / B2B
Varighed: 4 dage
Mommark Handelskostskole

Salgsmødet - Key account salget. Du bliver klædt på til at skabe en god kunde/leverandør relation, samt trænet i det professionelle salg B2B. Modul 6 af uddannelsesforløbet B2B Sales Trainee.

04.03.2019
Håndtering af konflikter og vanskelige samtaler
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Formålet med dette modul er, at du lærer at tackle konflikter og svære samtaler. Modul 3 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

Fandt du ikke det du søgte
eller har du brug for vejledning?

Mette Boysen Riis
mbr@bcsyd.dk
Tlf. 73407915

Jane Teichert
jat@bcsyd.dk
Tlf. 73407911

Birthe Hansen
bha@bcsyd.dk
Tlf. 73407965