Korte IT-kurser i fx Word, Excel og Outlook
Varighed: Start i morgen, sammensæt korte eller længere forløb
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af IT-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Vi tilbyder kurser alle dage alle uger.

Korte økonomi-kurser
Varighed: 1-2 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af økonomi-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

12.11.2019
Kompetenceudvikling i virksomheden
Varighed: 1 dag
Mommark Handelskostskole

Hvordan skaber vi det bedste arbejdsmiljø og får uddannet vores medarbejdere og samtidig får økonomien til at udvikle sig positivt? Modul 8 i uddannelsesforløbet Videregående lederuddannelse.

26.11.2019
Forandringsprocesser
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Organisationen er i konstant forandring. Hvad sker der med os, når vi bliver mødt med krav om forbedringer? Du bliver klogere på dig selv, din personprofil og din kollegas.

02.12.2019
Forandrings- og innovationsledelse
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

På dette afsluttende modul fremlægger du din gennemgående case, og i den forbindelse samler vi op på alle de emner, vi har været igennem i løbet af de fire foregående moduler. Modul 5 i Grundlæggende Ledelse (GLU).

14.01.2020
Det personlige lederskab
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Få indsigt i dig selv som leder - formålet med modulet er at give dig en grundig introduktion til ledelse. Modul 1 på Grundlæggende Ledelse (GLU).

14.01.2020
Den Grundlæggende Lederuddannelse
Varighed: 13 dage - 5 moduler af 2-3 dages varighed
Mommark Handelskostskole

Med uddannelsen Den Grundlæggende Lederuddannelse får du en række ledelsesværktøjer som konflikthåndtering, situationsbestemt ledelse og forandringsledelse. Uddannelsen er bygget op om 5 moduler af 2-3 dages varighed.

20.01.2020
Personalejura
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

På kurset lærer du hele processen om at ansætte en ny medarbejder, krav til ansættelseskontrakter, opsigelser, advarsler og opbygning af en personalehåndbog. Modul 1 i uddannelsesforløbet Videregående lederuddannelse.

20.01.2020
Grundlæggende økonomi
Varighed: 30 dage
Business College Syd, Sønderborg

Du lærer noget om konti, grundlæggende bogføringsregler og momsafregning – i det hele taget det at bogføre. Du kommer omkring alle dagligdagens opgaver i et bogholderi.

18.02.2020
Kommunikation som ledelsesværktøj
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at lytte, spørge, præsentere og afholde møder. På dette modul lærer du, hvordan kommunikation kan anvendes som et ledelsesværktøj. Modul 2 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

Fandt du ikke det du søgte
eller har du brug for vejledning?

Mette Boysen Riis
mbr@bcsyd.dk
Tlf. 73407915

Jane Teichert
jat@bcsyd.dk
Tlf. 73407911