Korte IT-kurser i fx Word, Excel og Outlook
Varighed: Start i morgen, sammensæt korte eller længere forløb
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af IT-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Vi tilbyder kurser alle dage alle uger.

Korte økonomi-kurser
Varighed: 1-2 dage
Business College Syd, Sønderborg

BCSyd tilbyder et bredt udvalg af økonomi-kurser på mange forskellige niveauer i vores Læringscenter, hvor du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo. Der er altid en underviser til stede, som kan vejlede dig. Tilmeld dig i dag og start i morgen.

01.04.2019
Grundlæggende økonomi
Varighed: 30 dage
Business College Syd, Sønderborg

Du lærer noget om konti, grundlæggende bogføringsregler og momsafregning – i det hele taget det at bogføre. Du kommer omkring alle dagligdagens opgaver i et bogholderi.

02.04.2019
Mødeplanlægning
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Lær om alle mødeplanlægningens faser fra forberedelse til efterbehandling. Du får kendskab til mødekultur, møderoller og hvordan mødeledelse har indflydelse på, om vi får det rette udbytte i den konkrete situation. Modul 3 i Administrativ Koordinator

08.04.2019
Situationsbestemt ledelse
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Lær at motivere dine medarbejdere på baggrund af situationsbestemt ledelse. Modul 4 på Grundlæggende Ledelse (GLU)

08.04.2019
Salgsopfølgning / B2B
Varighed: 4 dage
Mommark Handelskostskole

Du får kompetencer i at koordinere salgsindsatsen målrettet i forhold til dine kunder. Vi udfordrer dig i salgsledelse i praksis. Modul 7 af uddannelsesforløbet B2B Sales Trainee.

10.04.2019
Projektdeltageren
Varighed: 3 dage
Mommark Handelskostskole

Hvordan opbygges et projekt, hvilke elementer indgår, og hvor har du dine styrker ved at deltage i diverse projekter. Modul 4 i uddannelsesforløbet Videregående lederuddannelse.

10.04.2019
Power BI - Holdundervisning 1 dag
Varighed: 1
Mommark Handelskostskole

Power BI er en løsning til forretningsanalyser, der giver dig mulighed for at visualisere dine data og dele viden på tværs af din organisation eller integrere dem i din app eller på dit websted.

11.04.2019
AU i offentlig forvaltning og administration
Varighed: 6 moduler af 2-3 dages varighed i alt 37 dage
Mommark Handelskostskole

Du kvalificerer dig til at varetage funktioner og løse komplekse og udviklingsorienterede opgaver inden for den offentlige sektor i forvaltninger, styrelser, regioner, hos domstole og lignende.

24.04.2019
Forandringsprocesser
Varighed: 2 dage
Mommark Handelskostskole

Organisationen er i konstant forandring. Hvad sker der med os, når vi bliver mødt med krav om forbedringer? Du bliver klogere på dig selv, din personprofil og din kollegas. Modul 4 i Administrativ Koordinator.

Fandt du ikke det du søgte
eller har du brug for vejledning?

Mette Boysen Riis
mbr@bcsyd.dk
Tlf. 73407915

Jane Teichert
jat@bcsyd.dk
Tlf. 73407911

Birthe Hansen
bha@bcsyd.dk
Tlf. 73407965