Teambuilding - lær med kroppen og få teorien ind under huden

Vi benytter udendørsaktiviteter som elementer i undervisningen for kursister og elever, og vi arrangerer særlige arrangementer, der næsten udelukkende består af udendørsaktiviteter.

Ved at lære med kroppen har I en god mulighed for at få teorien ind under huden, og når vi leger og griner sammen, får vi nogle aha-oplevelser.  Udendørsaktiviteter er især gode til at udvikle tillid, motivation, samarbejde, kommunikation og praktisk ledelse. 

Teambuilding i op til 15 meters højde
Vi kan bl.a. tilbyde jer teambuilding i low- og highrope-bane, sejlads med tømmerflåder, kanoer eller kajakker, klatring og andre aktiviteter i naturen. Kontakt en af vores konsulenter og få et tilbud.

Kok Amok - "gastronomisk teambuilding"
Forkæl dine medarbejdere med et lækkert måltid, de selv har fremstillet under kyndig vejledning af en af vores kokke - og få samtidig en ekstra teambuildingøvelse med i købet.

Vi skræddersyer forløb, så de passer 100% til jer - til hele virksomheden eller den enkelte afdelings behov. Udgangspunktet kan være et ordinært forløb, som tilpasses - eller vi kan i tæt sparring med virksomheden designe et uddannelses- og udviklingsforløb.

Vi underviser, når I har tid: dag, aften, weekender og som internat med overnatning. Fagfaglige kurser kan "krydres" med teambuilding-aktiviteter, som kan foregå inde eller ude i vores skønne natur.

Kontakt en konsulent for en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

  Fandt du ikke det du søgte
  eller har du brug for vejledning?

  Birthe Hansen
  Kursussekretær
  Tlf. 7340 7965
  bha@bcsyd.dk

  Alan Fehrs
  Underviser outdoor
  afe@bcsyd.dk

  Johnny Nedergaard
  Underviser outdoor
  jn@bcsyd.dk