Salgsassistent med profil dagligvarer

Som Salgsassistent dagligvarer bliver du uddannet i at kunne gennemføre de daglige opgaver, der er i en moderne dagligvareforretning.

Hovedforløbet tager 2 år. Det er en vekseluddannelse og i de to år, er der 8 skoleuger.

I skoleperioderne er du sammen med andre elever fra branchen. I arbejder med emner omkring detailhandel, så du til fagprøven kan vise, at du selvstændigt kan løse opgaver i din virksomhed.

FAKTA om uddannelsen

Uddannelsen retter sig bredt mod dagligvarebutikker og består af et grundforløb kombineret med et hovedforløb. Læs mere om salgsassistent med profil hos Uddannelsesnævnet.dk

Uddannelsens forløb

Salgsassistentuddannelsen er en vekseluddannelse. Det vil sige, at eleven skifter imellem at være på praktikpladsen/lærepladsen og lære den praktiske del af uddannelsen og så ind imellem være på skole, hvor eleven lærer den teoretiske del af uddannelsen.

I løbet af uddannelsen vil eleven skifte mellem flere forskellige funktioner i den virksomhed, hvor eleven er i lære.

Optagelsesbetingelser

For at blive salgsassistent med profil byggemarked skal man have en praktikplads som byggemarkedselev. Virksomhederne opslår elevstillingen relevante steder fx jobbaser, lokale aviser eller evt. på den lokale handelsskole. Mange uddannelsesinstitutioner har en jobbørs til deres elever. Optagelsesbetingelserne kan ses på Uddannelsesguiden

Mommark er ikke involveret i ansættelsen af administrationselever, men vi hjælper gerne med de formelle krav ved ansættelse af en elev. Kontakt Heidi Svedborg på mail hs@bcsyd.dk eller tlf. 7340 7925.


Fandt du ikke det du søgte
eller har du brug for vejledning?

Grethe Marcussen Roager
Kursussekretær
Tlf. 7340 7917
gmr@bcsyd.dk