Nyheder
Nyt kapitel for eleverne på EUD & EUX Business

Nyt kapitel for eleverne på EUD & EUX Business

Efter velkomsten ved direktør Bente Esbensen Jensen og en kort tale til eleverne ved uddannelseschef Lars Boes Jørgensen, blev ordet givet videre til administrerende direktør i Kontor Syd, Jan Sørensen, der var inviteret til at holde den årlige tale til eleverne.

Jan Sørensen fortalte sin egen historie, hvor han som ung elev på Business College Syd fik en elevplads hos Kontor Syd, og hvor han med flid og hårdt arbejde er nået helt til tops som direktør. Med udgangspunkt i sin egen karriere opfordrede han eleverne til at sætte sig nogle mål og arbejde hårdt for at nå dem.

Uddeling af legater

Der er altid spænding blandt eleverne, når der, traditionen tro, skal uddeles legater til de elever, der har gjort noget særligt i løbet af skoletiden. Her handler det ikke nødvendigvis om at have opnået de højeste karakterer, men i lige så høj grad om at være en god kammerat.

Cecilie Kathrine Wrang, EUX Business, modtog Business College Syds Elevfondslegat på 5000 kr. til et PIU-ophold (Praktik i Udlandet) i München. Cecilie fik følgende ord med på vejen: ”Du forlader skolen med stor faglig viden, som du afsluttede med et flot 12-tal i huen. Du starter på et nyt eventyr fyldt med muligheder, oplevelser og udfordringer. Det vigtigste, som du kan medbring på din rejse, er dit mod og din evindelige optimisme”.

Skolens elevfond uddelte desuden 10.000 kr. til tidligere elev Lasse Bang Odefey, der er i gang med serviceøkonomuddannelsen på Alsion, og som er på vej i studiepraktik hos Disney World i Florida, USA.

HK Sydjyllands Legat på 2000 kr. gik til en god kammerat, Mikkel Agerbo Holm, EUD Business, der altid bidrager til en positiv stemning i klassen og samtidig er fagligt aktiv i timerne.

Kontor Syds legat på 2500 kr. gik til Andrea- Margrethe Lund-Andersen, EUX Business. I indstillingen blev der sagt om Andrea, at hun tildeles legatet for sin arbejdsomhed, omhu og disciplin.

Rikke Hansen, EUX Business, modtog et legat på 1000 kr. fra Danske Bank for sin flid og store arbejdsindsats. Om Rikke blev der sagt, at hun er et forbillede for andre elever og et bevis på, at man kan opnå, hvad man vil, bare man knokler for tingene.

Personaleforeningens legat på 1000 kr. gik til Karen Ingfeldt, EUD Business, for altid at yde en stor faglig indsats og for hendes positive indstilling.


Tilmeld dig Nyhedsbrevet


* skal udfyldes