Nyheder
Tillykke Mark Sumborg

Tillykke Mark Sumborg

Hvert år laver danske elever inden for handelsområdet solide og gode fagprøver. Nogle af dem skiller sig ud ved at være unikke og fange tidens tendenser. De bliver hvert år hædret med Fagprøveprisen. Årets udgave af prisen, den 21. af slagsen, er netop blevet uddelt i Børsbygningen i hjertet af København. Temaet for dette års Fagprøvepris er FN’s Verdensmål.

B2B Handel
På handelsuddannelsen fik Mark Sumborg fra Brødrene A & O Johansen en flot andenplads og 20.000 kroner.  

Mark Sumborg viser med sin fagprøve, at han er i stand til at tage nye digitale muligheder og få dem gjort relevante for en målgruppe via henholdsvis events og gode salgsargumenter. Mark har blandt andet udarbejdet to kampagner, som begge tager afsæt i det personlige møde med de professionelle kunder. Forberedelsen, materialet og indsatsen oser af kvalitet, som også peger fint tilbage til produktet, som er et highend-produkt. Mark er uddannet hos Brødrene A&O Johansen og Mommark Handelskostskole.

Dansk Erhverv kårer i samarbejde med HK Handel og HK Privat årligt de tre bedste fagprøver for elever inden for detailhandelsuddannelsen og handelsuddannelsen.

På billedet ses fra venstre: Simon Tøgern, Per Tønnesen, Mark Sumborg, Nikolaj Lund Jensen, Hans Christian Aarøe Pedersen, Laurits Rønn og Søren Hartmann Hede.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet


* skal udfyldes