Om os
Business College Syd, Sønderborg

Business College Syd, Sønderborg

Om Business College Syd

Business College Syd rummer en meget bred vifte af uddannelser inden for det merkantile område.

Det Blå Gymnasium

Business College Syd er for dig, der ønsker at blive student fra Det Blå Gymnasium enten med fokus på det økonomiske eller det internationale og sproglige – men også hvis du ønsker en særlig elitelinje med opmærksomheden rettet mod det universitetsforberedende.
Den studentereksamen du gennemfører, kan du anvende som grundlag for at søge optagelse på videregående uddannelsesinstitutioner såsom universitet, akademi eller professionshøjskole. Du kan også bruge din studentereksamen til at søge en praktikplads, hvis du supplerer med den rette grundforløbsprøve.

EUD & EUX Business

Du vælger vores EUD & EUX Business  når du ønsker en uddannelse, der giver mulighed for at søge praktikplads i en virksomhed inden for handel- , kontor og detailområdet. Uddannelsen giver dig forudsætninger for at skabe dig en erhvervsrettet karriere. F.eks. kan du, når du har gennemført en erhvervsuddannelse (grund- og hovedforløb),søge optagelse på korte videregående uddannelser som f.eks. administrations-, handels- og markedsøkonom.

Hovedforløb i Mommark

Vores landsdækkende Hovedforløbsskole i Mommark vælger du og din arbejdsgiver efter grundforløbet, når du skal gennemføre din praktik i en virksomhed.  Vi gennemfører forskellige retninger af  kontor-, detail- og handelsuddannelser. For eksempel økonomi, administration, jura og medicare (kontor), profilerne nærbutik, dagligvarer, byggemarked, lingeri og vin (detail) samt specialerne indkøb, logistik og salg (handel), sidstnævnte med forskellige brancheretninger, fx. auto, VVS, industri, el, trælast og værktøj

Kursus- og kompetencecenter

Både private- og offentlige virksomheder benytter vores  brede udbud af kompetenceudvikling  til opkvalificering og uddannelse af deres medarbejdere. Vi gennemfører formelt kompetencegivende uddannelser på AMU-, akademi- og diplomniveau, såvel som virksomhedstilpassede forløb inden for blandt andet ledelse, administration, IT, økonomi, B2B handel og detail..
Business College Syd rummer en meget bred vifte af uddannelser og tilstedeværelsen af dygtige medarbejdere og tidssvarende kompetencer gør Business College Syd til en vigtig uddannelsesinstitution og partner for de unge studerende såvel som erhvervslivet.