Om os
Underviser søges til autouddannelserne i Mommark

Mommark Handelskostskole har stor succes med at udbyde uddannelser til bilbranchen, og derfor søger vi en underviser til autouddannelserne med erfaring inden for salg i bilbranchen.

Om jobbet
I jobbet skal du bruge din interesse og viden inden for bilbranchen til at tilrettelægge og gennemføre undervisning. Du indgår i et team af 5 auto-undervisere. Du skal først og fremmest undervise handelselever og evt. på virksomhedstilpassede kurser og efteruddannelse.

Undervisningen foregår typisk i dagtimerne i hverdagene. Der er stor frihed til i teamet selv at planlægge afviklingen og forberedelsen.

Vores kunder rekrutterer motiverede og ambitiøse elever, og elevuddannelsen har virksomhedernes bevågenhed. De stiller store krav til samarbejdet omkring udviklingen af deres elever. Der er kontinuerligt fokus på, at vi udvikler uddannelserne og os selv pædagogisk og fagligt, så vi imødekommer nuværende og potentielle kunders behov og ønsker.

Krav til ansøger
Du er den ideelle kandidat, når du

  • har flere års erfaring inden for salg i bilbranchen – herunder gerne personbilssalg
  • har erfaring som oplæringsansvarlig, underviser eller coach
  • brænder for at undervise og formidle viden
  • har en relevant faglig uddannelsesbaggrund, gerne suppleret med relevant efteruddannelse
  • er fleksibel og forandringsparat og trives med en vis grad af uforudsigelighed i hverdagen og med opgaver af både enkel og kompleks karakter
  • har opdaterede IT-kompetencer og interesse i nye digitale løsninger
  • formår at opbygge og vedligeholde stærke relationer til interne og eksterne interessenter, dvs. kolleger, elever og virksomheder


Skriv i din ansøgning, hvordan du lever op til disse krav. Selvom du ikke opfylder samtlige punkter, hører vi alligevel gerne fra dig, hvis du opfylder den generelle stillingsprofil. Det er dog et krav, at du har en baggrund i bilbranchen som sælger.

Om Mommark Handelsskole
Mommark Handelskostskole er en landsdækkende skole, som er specialiseret i at tilbyde kædevirksomheder og brancher skræddersyede elevuddannelser og efteruddannelse.

Dagligdagen på Mommark Handelskostskole bærer præg af, at eleverne bor, spiser og har deres fritid på skolen, hvilket giver stedet et hjemligt og familiært præg, som underviserne er en vigtig del af. Skolen har spændende faciliteter til både indendørs og udendørs fysiske aktiviteter og læring.

Formalia
Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder Johnny Nedergaard på mail jn@bcsyd.dk eller mobil 42743800

Vi beder dig om at sende din ansøgning til jn@bcsyd.dk. Ansøgningsfristen er 1. august 2019. Vi afholder samtaler i uge 32-33.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler finder sted på Business College Syd i Mommark, Mommarkvej 374, 6470 Sydals.