Om os

Ledige stillinger på Business College Syd

4-5 gymnasiejobs på Det Blå Gymnasium

Undervisere søges til Det Blå Gymnasium og EUX Business

Det Blå Gymnasium og EUX Business søger dygtige og engagerede undervisere med en fagrelevant kandidatgrad til at varetage undervisningen i virksomhedsøkonomi, afsætning, innovation, matematik og erhvervsjura, og som en kombination af fagene eller med andre fag i gymnasiepakken. Ansættelse er fra 1. august 2020.

Jobindhold

  • Undervisning inden for rammerne af fagene
  • Undervisning i tværfaglige projekter
  • Udvikling i samarbejde med afdelingens øvrige undervisere


Vi lægger vægt på

  • at du har en relevant, videregående uddannelse på kandidatniveau
  • at du har mindst 2 års erhvervserfaring
  • at du har lyst til at arbejde med unge mennesker mellem 15 og 19 år
  • at du brænder for at formidle og inspirere, og at du har lyst til at ”være på” i en undervisning, hvor du og dine kolleger har et fælles mål om at skabe effektiv læring
  • at du evt. har pædagogikum


Om os

Det Blå Gymnasium og EUX Business er dele af uddannelsesinstitutionen Business College Syd som -  foruden ungdomsuddannelser - tilbyder efteruddannelse og kurser inden for det businessfaglige område.

Sønderborg er hjemsted for vores ungdomsuddannelser, og Mommark på Als for vores landsdækkende hovedforløbsskole med skolehjem og størstedelen af vores kurser og efteruddannelse med 30.000 overnatninger årligt. Vi er 150 medarbejdere og byder årligt velkommen til 6.500 deltagere/1000 årselever på vores uddannelser og kurser.

Det Blå Gymnasium har pt. 16 klasser fordelt på 4 studieretninger på 3 årgange. Vi har studieretninger inden for matematik, økonomi/marketing, innovation, marketing og en internationale linje. Vi har ca. 400 elever og der er 35 fastansatte undervisere. EUD & EUX Business uddanner inden for kontor, detail og handel og har ca. 100 elever.

Kollegialt fællesskab med eleven i centrum

På Det Blå Gymnasium i Sønderborg er vores mål, at vi som kolleger i fællesskab giver de studerende tre begivenhedsrige år med et godt socialt og fagligt udfordrende studiemiljø. Sammen med deres klassekammerater skal de studerende have en oplevelse for livet samt en blå hue og studentereksamen, som giver dem de bedste muligheder for at søge ind på de videregående uddannelser.

Har du spørgsmål?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Rektor Dorthe Milling Stjernholm, enten pr. mail dms@bcsyd.dk eller på telefon 7342 5555.

Sådan søger du

Vi beder dig om at sende din ansøgning elektronisk til jh@bcsyd.dk (Jonna Hollensen), så den er os i hænde senest den 15. april 2020. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Der er tale om en fastansættelse eller ansættelse som timelærer, hvor timetallet afhænger af fagkombinationen. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold, til at søge stillingen.

Velkommen til Sønderborg

Har du ikke hørt om Sønderborg, anbefaler vi dig at læse mere om vores skønne hjørne af Danmark. Læs mere om Sønderborg