Om os

Ledige stillinger på Business College Syd

Underviser i faget innovation til Det Blå Gymnasium og EUX Business

Vi søger snarest en faglig dygtig underviser til faget innovation, som har lyst og mod på at give Det Blå Gymnasiums og EUX Business elever den bedste undervisning.

Stillingen er på ca. 30 timer pr. uge.

 Jobindhold
  • Undervisning i faget innovation
  • Undervisning i forskellige, tværfaglige projekter
  • Samarbejde med afdelingens andre undervisere

Vi lægger vægt på

at du har en relevant faglig baggrund og kan lide at arbejde med unge mennesker. Generelt gælder, at du er handlingsorienteret såvel som reflekterende, og at du er åben og udadvendt og kan lide at omgås andre mennesker og indgå i et tæt teamsamarbejde, hvor vidensdeling og udvikling er i fokus.

Du brænder for at formidle og inspirere, og du har lyst til at ”være på” i en undervisning, hvor du og dine kolleger har et fælles mål om at skabe effektiv læring og har stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.

Vi har en studieretning med fokus på innovation, hvor vi bl.a. deltager i Company Programme. Derudover samarbejder vi med lokale virksomheder.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, til at søge stillingen.

Business College Syd er en moderne og faglig bred skole, der har flere ungdoms- og erhvervsuddannelser samt en kursusafdeling.           

Praktiske oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Rektor Dorthe Milling Stjernholm, enten pr. mail DMS@bcsyd.dk eller på telefon 7342 5555.

Vi beder dig om at sende din ansøgning elektronisk til jh@bcsyd.dk (Jonna Hollensen), så den er os i hænde senest fredag den 24. januar 2020.