Om os

Ledige stillinger på Business College Syd

 

Studievejleder og læsevejleder - brænder du for at vejlede og støtte andre?

-og er du både uddannet studievejleder og læsevejleder, så har Business College Syd, Sønderborg, en spændende stilling til dig.

Vi søger en engageret og energisk medarbejder, som har lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde for at vejlede elever og kursister i deres uddannelse og videre færd. Vi har brug for en vejleder, der kan favne bredt inden for vejledningsfeltet – som studievejleder, læsevejleder, kompetencevejleder, karrierevejleder og forældrevejleder.

Vi søger derfor en medarbejder med følgende profil:

  • Du er uddannet studievejleder inden for EUD, gymnasiet og voksenvejledning
  • Du er uddannet læsevejleder
  • Du har erfaring fra arbejdet med målgrupperne
  • Du er en teamplayer og er god til at skabe og pleje relationer, både internt og eksternt


Stillingen består af studievejledning og læsevejledning på EUD & EUX Business og på Det Blå Gymnasium. Kompetence-, karriere- og forældrevejledning bliver ligeledes nogle af dine opgaver.

Du bliver en del af teamet Praktik & Vejledning, som sammen er med til at sikre fastholdelse og gennemførelse i uddannelserne, pejlinger fremad for både unge og deres forældre samt voksne på vej til eller under uddannelse.

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med ledelsen, underviserne, medarbejdere i Praktik & Vejledning samt administrative medarbejdere. Som person har du et positivt livs- og menneskesyn, et højt energiniveau, og du er udadvendt, resultatorienteret, struktureret samt kan arbejde selvstændigt og i teams. Kendskab til de merkantile uddannelser er en fordel.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktiske oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til afdelingsleder i Praktik & Vejledning Gitte Schmidt gs@bcsyd.dk, mobil 3050 5015

Vi beder dig om at sende en elektronisk ansøgning til Business College Syd, att. Jonna Hollensen – jh@bcsyd.dk – senest den 20. september 2019.

Business College Syd er en moderne og fagligt, bred skole, der har flere ungdoms- og erhvervsuddannelser samt en kursusafdeling.
Vi er organiseret på 2 lokationer. Den ene i Sønderborg på Sdr. Landevej 30, hvor Det Blå Gymnasium og EUD & EUX Business har til huse. Den anden i Mommark med Hovedforløb og efter/videreuddannelse og med et skolehjem med 30.000 overnatninger årligt.
Vi er tilsammen 150 medarbejdere og har ca. 6.500 elever og kursister årligt.